Sudi-sudilah klik kat sini

Selasa, Oktober 20, 2009

Siapa Yang Kena

Gambar ini diperlolehi dari seorang kawan. Ini gambar yang didakwa diambil di kawasan PTSS, Mengikut cerita atas cerita gambar ini diambil secara tidak sengaja. Jadi penulis misteri pula kali ini.

Nampak gaya macam satu posing istemewa je, aneh juga. Aku pernah tengok rancangan TAPS dan Ghost Hunter, Orang Puteh yang bawa camera canggih pun susah nak dapat tangkap gambar hantu, tapi mereka ini dapat tangkap, menghairankan.

Walaubagimanapun cuba lihat dan renungkanlah, percaya atau tidak terpulanglah. Tapi aku tetap tak percaya.

3 ulasan:

Syamilia berkata...

hantu ni gemuk en taher...

NANA berkata...

saya pun x percaya..

ABD RAHMAN BIN YAACOB berkata...

ni dia pakai kamera cap ayam, tu pasal tak clear gambaq, hampeh punya kamera.